Sarichioi, Lipovenen, Uspenia, Pensiunea, Poarta Apelor, La Cupric, Camping, Zorile Albe, Chettusia, Constanta, Mamaia, Olimp, Neptun, Jupiter, Saturn, Costinesti, Mangalia, Donau, Donaudelta, Gura Portitei, Mila 23, Murighiol, Sulina, Tulcea, Karper, Meerval, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasud, Botosani Braila, Brasov, Buzau, Calaras, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedint, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea
     

Căprioara                                               

Căprioara este un mamifer rumegător ce aparţine familiei Cervidae.

Înălţimea la grebăn este între 65–75 cm iar lungimea corporală poate varia între 95 şi 135 cm.

La unele specii, dimorfismul sexual este foarte pronunţat: Masculul, Capreolus capreolus L, numit caprior, are dimensiuni mai mari decât femela şi posedă coarne, cântărind între 20 şi 30 kg. A nu se confunda cu cerbul, un animal înrudit, de dimensiuni mult mai mari, care are greutatea cuprinsă între 180 şi 300 kg. Longevitatea este apreciată la 12-15 ani. Căprioara este vânată pentru blana sa de culoare roşie brună sau roşie-căramizie, devenită cenuşie pe timp de iarnă.