Sarichioi, Lipovenen, Uspenia, Pensiunea, Poarta Apelor, La Cupric, Camping, Zorile Albe, Chettusia, Constanta, Mamaia, Olimp, Neptun, Jupiter, Saturn, Costinesti, Mangalia, Donau, Donaudelta, Gura Portitei, Mila 23, Murighiol, Sulina, Tulcea, Karper, Meerval, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasud, Botosani Braila, Brasov, Buzau, Calaras, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedint, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea, Vrancea
     

Reacties

Wij zullen het op prijs stellen van u een reactie te ontvangen.

Heeft u aanvullende informatie of foto's die een waardevolle aanvulling kunnen geven aan de door mij gevonden informatie dan zal ik het zeer op prijs stellen deze te mogen ontvangen,

Vooral omdat deze site door mij niet is opgezet om er geld mee te verdienen, doch om het Roemeense volk te helpen door te proberen het toerisme naar dat land een zetje te geven zodat zij er een boterham mee kunnen verdienen.

Reactie plaatsen:

Dit wordt alleen getoond aan de beheerder(s) van deze website!

Reacties:

21 feb. 2016 11:22:18
hooghart1955@hotmail.com
Let op:
oplichter is
hooghart1955@hotmail.com
John Hooghart
28 apr. 2011 14:04:20
00y
je hebt egt een leuk informatieve site!
Kijk ook op mijn site: www.greentime.jouwweb.nl
16 feb. 2011 11:53:39
hooghart jan
ben zelf getrouwd met een roemeense
woon in bucurest ik vind het posetief
wat je er voor doet om ditland op de kaart te zetten mijn e mail is hooghart1955@hotmail.com

groetjes van john
31 dec. 2010 18:59:33
www.leuke-media.jouweb.nl
je hebt een leuke informatiefe site
maar wat vind je van mijn site
www.leuke-media.jouweb.nl
doe a.u.b. als reactie
25 jun. 2010 13:07:53
Herman Schutrups
De beschrijving van de stad Cluj is niet meer up to date:"Onder het bewind van de huidige burgemeester Emil Boc" klopt niet meer. Emil Boc maakt al weer geruime tijd deel uit van het parlement. De stad is de laatste jaren uitgebreid met grote winkelcentra zoals Julius Mall en Polus Center. Cluj is de grootste studentenstad ter wereld. De universiteit heeft als enige een faculteit Speleologie. Vlakbij ligt het unieke natuurgebied Apuseni gebergte -onderdeel van de West Karpaten- met meer dan 10.000 grotten in alle soorten en maten. De langste is 48 km. lang en ook is hier de op een na grootste ijsgrot met gletsjer van Europa.
Op 15 km. afstand ligt het dorp Gilau, ook wel genoemd De Poort van het Apuseni Gebergte.
In dit dorp ligt ook de eerste Nederlandse camping van Roemenië, die in 1994 werd vereerd met koninklijk bezoek van koningin Ana en kroonprinses Margaretha met partner. Van hieruit kan men ondermeer met professionele Salvamont berggidsen deelnemen aan grotexploraties, jeepsafaries en raften op snelstromend water.
28 mrt. 2010 16:10:59
gekke henkie (jelle)
ik kan duits want ik heb 5 en een half jaar in Duitsland gewoond (ik ben nu negen) en eerlijk gezegd lees ik liever duits en ik vond de duitse versie het leukst. en verder nog is dit een super site!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19 mrt. 2010 13:40:09
Herman Schutrups
Goed initiatief! Blog is nog niet geheel compleet, maar de presentatie ziet er goed uit.

Succes gewenst,

Herman Schutrups

www.campingeldorado.com
www.stichtingcontactenroemenievianen.nl